Despre noi

Rudimpex (Marketpro.bg/Rudimpex.bg/Rudimpex.gr/Rudimpex.ro) este o platformă inovatoare de piață multistore / multilingvă / B2B pentru producători și importatori din Bulgaria, concepută pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii din Bulgaria să vândă mai mult în Bulgaria și să exporta si vinde in Europa. Vă oferim posibilitatea de a cumpăra direct de la producători sau importatori bulgari, produsul de care aveți nevoie, ușor, rapid și mai ales profitabil, fără a pierde timp și bani.

Muncim din greu in toate directiile, cautand si gasind noi furnizori care sa va ofere cele mai bune preturi posibile si calitate excelenta pentru produsele disponibile pe piata bulgara. Majoritatea produselor noastre pe care le oferim au certificate europene de calitate, ceea ce este o garanție a satisfacției dumneavoastră și a bunei noastre reputații. Toți furnizorii noștri sunt companii de top de renume în sectorul în care își desfășoară activitatea. Puteți plasa o comandă online 24 de ore / 7 zile pe săptămână, de oriunde în Bulgaria. Marfa se livreaza prin curier in 24/48 ore prin curier.

Orașele mici nu au hipermarketuri și magazine de unde să puteți cumpăra mașina sau unealta dorită. Aici vă vin în ajutor profesioniștii de la MarketPro.bg, care vă vor consulta gratuit și vă vor ajuta să alegeți. Vom aranja rapid livrarea transportului dvs. la domiciliu la un moment convenabil pentru dvs.


Site-ul nostru vă oferă o descriere cuprinzătoare a produselor oferite și caracteristicile tehnice corecte, astfel încât să puteți face alegerea potrivită pentru ceea ce căutați. Pentru o vizualizare mai bună, atașăm și un videoclip la unele produse, care arată cum și pentru ce anume este folosit mașina.  

Linia de produse de mașini pe care le producem și le oferim este imensă și diversă. O mică parte din mașinile pe care le oferim sunt: mașini de tuns, mașină de găurit, trolii electrice cu invertor, trolii, generatoare de energie, compresoare de aer, mașini de tăiat perii, perforatoare, ciocane, ferăstraie electrice, mașini de găurit, mașini de șlefuit și multe altele.

Există peste 3000 de mașini în MarketPro.bg și numărul lor crește în fiecare zi. Pe lângă mașinile pe care le producem noi înșine, pe site sunt adăugate în mod constant mașini noi ale unor mărci populare deja consacrate. Acest lucru face ca Rudimpex.com să fie unul dintre cele mai bune și mai competitive site-uri în căutarea și selecția de utilaje și echipamente atât pentru scopuri profesionale, cât și pentru fiecare constructor de case.

Varietatea de peste 300 de mărci care oferă gama lor largă de articole vă oferă posibilitatea de a compara atât prețurile, cât și un produs mai bun care corespunde cel mai bine tuturor cerințelor dumneavoastră. Rudimpex.com participă cu produsele sale mărci de top în acest domeniu precum Bosch, Makita, Sparky, Pramac, Raider, Dewalt, Metabo, Gardena, Greenyard și altele.

Site-ul a fost dezvoltat de specialiștii cu înaltă calificare ai „Premium Online Solutions” Ltd. și este întreținut de personal tânăr și receptiv. Ne străduim să îndeplinim toate cerințele clienților noștri. Informațiile despre produse sunt actualizate și actualizate în mod constant. Promoțiile și reducerile săptămânale vă oferă posibilitatea de a cumpăra mașina de care aveți nevoie la un preț mai mic.

În MarketPro.bg trebuie să faceți cumpărături pentru că:

1. Aveți o gamă largă de produse și mărci
2. Comparați și obțineți cele mai bune prețuri de pe piața din Bulgaria.
3. Nu pierde timpul rătăcind prin magazine, fabrici sau depozite.
4. Economisiți bani pe nenumărate apeluri telefonice inutile.
5. Aveți toate informațiile despre articolul căutat într-un singur loc (specificație tehnică *, fotografii *, video *)

* Vă rugăm să rețineți că caracteristicile tehnice, fotografiile și videoclipurile sunt uneori exemplare și pot să nu fie complet identice cu produsele reale! Vă rugăm să specificați toți parametrii cu operatorii noștri!

Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți o unealtă sau o mașină!


Call us