Cum pot comanda?


Alegeți cel mai convenabil și ușor mod de a comanda produse din magazinul nostru online:

      

1. Comanda directă pe site-ul Rudimpex.ro

Dacă ați vizualizat și selectat deja produsul pe care îl căutați și l-ați adăugat la coș , puteți finaliza comanda completând detaliile de livrare în câmpurile goale și să ni le trimiteți. De îndată ce îl primim și îl examinăm, operatorul nostru vă va contacta telefonic pentru a confirma comanda, pentru a vă anunța timpul de livrare și pentru a confirma adresa de livrare.

       

2 . Comandați prin chat live cu un operator

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre un produs, doriți să consultați un specialist sau aveți o întrebare, puteți scrie consultanților noștri live în chatul online de pe site-ul nostru, care vă va răspunde la toate întrebările și vă va accepta comanda, economisind timp și efort. .

      

3. Comandă telefonic

Dacă aveți nevoie de o consultație profesională cu privire la produsul pe care îl căutați sau doriți să plasați o comandă prin telefon , puteți contacta consultanții noștri instruiți prin telefon: +40 312 296256 care vă vor consulta profesional și vă vor accepta comanda prin telefon, răspunzând la toate întrebările tale.

    

4. Comandați prin e-mail

Puteți trimite produsele la alegere pe e-mail-ul nostru și vom plasa comanda pentru dvs. De asemenea, vă puteți adresa întrebări și întrebări prin e-mail și imediat ce operatorul nostru vă procesează solicitarea, vă vom contacta.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, operatorul nostru vă va contacta pentru a vă confirma comanda și apoi o vom trimite la depozitele noastre din Bulgaria pentru pregătire și trimitere către dumneavoastră.

Ne străduim pentru satisfacția completă a clienților, deoarece ne pasă de tine! Multumesc pentru incredere!

Call us